Master of Heart
Close your eyes, fall in love, stay there - Rumi

Complementaire methodes

 

Healing sessies waarbij wordt gewerkt met plant medicijnen. Bij deze healing sessies hangt het van de persoon af welke plant medicijnen we tijdens deze sessies inzetten, er zal vooraf bij elke behandeling een anamnese worden afgenomen en besproken.


Ademwerk waarbij we meerdere ademhalingstechnieken gebruiken afhankelijk van het doel dat er bereikt dient te worden, denk hierbij aan wil je meer ontspanning of heb je juist meer energie nodig?

 

Reiki door het inzetten van krachtige symbolen, handoplegging en door universele energie te laten stromen ontstaat er een intense rust in jouw zijn en word jij weer helemaal opgeladen.


Meditatie Hier gaan we in op de principes van mediteren, je krijgt praktische methodes die dagelijks toepasbaar zijn op elk moment van de dag en in elke ruimte of situatie.


Master of Heart gezondheid app een app die je helpt ondersteunen in je dagelijkse behoeftes om rust en balans in je leven te hebben. Er staan (geleide) meditaties in die je kunt beluisteren, sound healing, tracking van je doelen en bezigheden, er is een live community. Maar ook wanneer je online sessies wilt volgen, een op een, in groepsverband of een cursus dan is dit allemaal mogelijk. De all in one app als je wilt groeien.Plan afspraak